Lån penge uden sikkerhed

Lån penge uden sikkerhed

Der kan være flere årsager til ikke at gå i en traditionel bank og låne penge. En af den er at banken som udgangspunkt ønsker, at der stilles en form for sikkerhed før de vil låne dig penge. Samtidig vil de vide hvad pengene skal bruges til og det tager som regel 2-3 uge, før de kan give et svar på din låneansøgning. 

Tager du derimod et lån fra Ikano, som er en online låneudbyder, vil du kunne låne uden at stille sikkerhed og du vil hvis du bliver godkendt have pengene indenfor få timer. Som udgangspunkt går der max 24 timer. 

Ingen krav om sikkerhed

Som udgangspunkt stiller en online låneudbyder intet krav om sikkerhed, med mindre der er tale om store lån. 

Der er ganske få krav fra en online låneudbyder. En af dem er at du skal have en adresse i Danmark og en aktiv mailadresse, så de kan sende dig lånetilbudet. Derudover må du ikke stå i RKI og du skal have et NemID. NemID er for at de kan sikre, at du er den du udgiver dig for. Du udfylder nogle få oplysninger, som hvor meget du ønsker at låne, hvad du har af indtægt og hvor længe lånet skal løbe. Derefter modtager du entet et lånetilbud eller en afvisning indenfor få minutter.  

Som udgangspunkt er det en god ide at få mere end et tilbud for at sikre dig, at du får det bedst mulige tilbud. Det er først når du acceptere at lånet træder i kraft. Tjek de forskellige låns lånebetingelser, samt ÅOP. ÅOP fortæller dig hvor mange penge du skal betale i renter, hvis det løber i et helt år. Typisk vil et online lån skulle betales tilbage på mindre end et år. Men til at sammenligne de forskellige lånetilbud, er det ÅOP du skal kigge på.