Biggie XXL kontorstol

Jubii! 15 nye kontorstole at vælge mellem (100% polyester)

Kontorstol

“Endelig er det blevet tid til at vi skal have nye kontorstole på firmaet og vi har endda mulighed for at vælge mellem hele 15 forskellige kontorstole fra 70 60 50 05 og de er alle i 100% polyester, som vi kender fra de almene og klassiske kontorstole men hvilken kontorstol er den bedste?”

Det er vi blevet spurgt om hos en anonym bruger her på DJdanmark.dk og det er faktisk et godt spørgsmål for der er nemlig nogle elementer man skal have gjort op med sig selv:

 1. Er det en en XXL eller S kontorstol du skal bruge?
 2. Ønsker du bløde hjul på din kontorstol?
 3. Hvilken farve skal den være?
 4. Skal det være en ergonomisk kontorstol?
 5. Ønsker du ekstra støtte til lænd?
 6. Hvilke borde, lamper og andre kontormøbler har du som stolen skal tilpasse?

Ovenstående er blot nogle få spørgsmål som man skal have afklaret inden man køber en ny kontorstol.

Hvor finde man en god kontorstol med mindst 10 justeringsmuligheder?

Biggie XXL kontorstol

Se det er ligeledes et godt spørgsmål og svaret må uden tøven være at det bedste køb du kan gøre på en kontorstol er på nettet! I dag har stort set alle firmaer en webshop og de henviser endda til den for netop at kunne spare 10%, 20% ja helt op til 30% faktisk. Og det skal man udnytte. Djdanmark.dk´s anbefaling er følgende:

 1. Kontakt den virksomhed har de bedste kontorstole
 2. Book en tid hos deres showroom
 3. Afprøv alle kontorstole
 4. Spørg evt. efter ekstra dele som hjul, gaslift m.v.
 5. Spørg om man får rabat ved handel lige nu og her
 6. Spørg efter online rabat

I 8 ud af 10 tilfælde kan du gøre et røverkøb blot ved at spørge, for alle konsulenter som tager i mod dig vil uden tvivl gerne have et salg, specielt hvis du er blevet ekspederet i lang tid. Selvsamme “teknik” kan kan faktisk også prøve på diverse møbelhuse kontormøbelforretninger og her er der ligeledes en stor chance for at det vil lykkedes.

Hvilke kontorstole anbefaler Djdanmark.dk ?

For at være og bevare vores Non profit organisation, så vil vi helst ikke anbefale eller påvirke et køb og derfor må vi igen henvise til ovenstående, køb en kontorstol på nettet. Ved en søgning på “kontorstol” på Google kan du finde 5-6 sider pakket med gode kontormøbelforretninger og her kan du finde mellem 200-500 forskellige kontorstole, som alle er ergonomiske, med mange justeringsmuligheder og i nyeste design og farver. Mange har en ide om at man ikke kan købe kontorstole på nettet og det er vi direkte uenige i, for selvfølgelig er det ikke helt det samme som at købe en liter mælk men rigtig mange udbydere har både fri fragt og tilfredshedsgaranti og Dansk Kontorstole Forsyning er af dem som vi betegner som værende, en seriøs kontormøbelforretning og kigger man på udvalget af kontorstole hos dem, kan man lynhurtigt se at vi her har med stole at gøre i tidens trend og funktioner og som noget helt nyt har man altså, som nævnt tidligere tilfredshedsgaranti og du er dermed garanteret et godt køb. Firmaet skriver “Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med stolen, kan du blot sende den tilbage og få det fulde beløb refunderet” For at have en garanti som denne, kræver det altså at man står 100% inde for de produkter man sælger og vi har da også en tiltro om at netop Dansk Kontorstole Forsyninger er en af de bedste og mest seriøse på området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *