Få efterset tænderne hos din tandlæge i Bramming

Få efterset tænderne hos din tandlæge i Bramming

Har du husket at plotte dine tandlæge besøg ind i kalenderen for 2020? Ellers må du se at komme i gang. Det er vigtigt ofr dine tænders sundhed, at du mindst én gang om året besøger din lokale tandlæge.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlægehuset i Bramming?

Hvis du bor i Esbjergs opland, nærmere betegnet i området omkring Bramming, kan du finde din lokale tandlæge i Nørregade. Her holder Tandlægehuset i Bramming under ledelse af tandlæge Ulf Kretzschmer nemlig til – og her er du garanteret en grundig og effektiv behandling af dine tand problemer, uanset omfang og type.

Hvis du vil undgå disse tand problemer, sørger du selvfølgelig for at opretholde dine årlige eller halv årlige tandlæge besøg – og her kan Tandlægehuset i Bramming være behjælpelig med såvel tand eftersyn som rensning af tænder og tandkøds lommer.

Både eftersyn og rensning har forebyggende effekt. Et eftersyn vil kunne afsløre ansatser til diverse dårligdomme, hvilket giver tandlægen en chance for at sætte ind med forebyggende tiltag. Og tandrensning gør det mere vanskeligt for plak af aflejre sig på tændernes emalje, hvilket mindsker risikoen for karies angreb.

Hvilke ydelser tilbyder Tandlægehuset i Bramming?

Tandlægehuset i Bramming er en tandlæge klinik med mange faciliteter. I forbindelse med tand eftersyn kan du for eksempel få optaget røntgen billeder på moderne udstyr. Disse billeder kan afsløre tilløb til tandsygdomme, som er usynlige for det blotte øje – for eksempel mellem tænderne eller under tandkøds kanten. Du kan få lappet huller i tænderne med fyldninger af eksempelvis plast, porcelæn eller guld. Og selv mere avancerede behandlinger så som tandimplantater, broer og kroner kan foretages hos Tandlægehuset i Bramming, som er i besiddelse af det rette udstyr til udførelse af disse procedurer.

Du kan bestille tid til tandlæge behandling eller eftersyn og rensning hos Tandlægehuset i Bramming online på http://www.tanddoctor.dk/